Název | Množství a jednotka |
---|---|
hovězí svíčková | 600 g |
čerstvé žampiony | 250 g |
rajčatový protlak bez konzervantů | 3 lžíce |
cibule | 1 ks |
sladkokyselé okurky | 4 ks |
Brandy | 50 ml |
smetana 12% | 300 ml |
silný hovězí vývar | 200 ml |
hořčice | 2-3 lžičky |
worchester | |
citrónová šťáva | 1 lžička |
máslo | 1 lžíce |
olej | |
sůl | |
pepř |
Postup: Dvě plechovky (po 400 g) vyklopíme i s nálevem do hrnce a přivedeme k varu. Na... zobrazit recept
Postup: Čočku uvaříme s bobkovým listem doměkka, ke konci vaření ji osolíme. Scedíme,... zobrazit recept
Postup: Cizrnu z plechovky přecedíme. Část cizrny rozmixujeme jen nahrubo, aby zůstaly... zobrazit recept
Postup: Veku nakrájíme na plátky, nebo koupíme již nakrájenou. Každý plátek lehce... zobrazit recept
Postup: Uzené maso nebo pěknou anglickou nakrájíme na kostičky a na trošce sádla... zobrazit recept
Rozmarýn (rozmarýna lékařská, latinsky rosmarinus officinalis) je stálezelená keřovitá rostlina, dorůstající až do 2 metrů. Má velmi příjemnou, pronikavou vůni i pěkné, z čeledi hluchavkovitých snad nejkrásnější ... zobrazit článek
Restaurace hotelu Zámeček je umístěna v historickém pivovarském sklepení a...